Christmas War Torn Croatia 1991 : The Agressors are Serbia and Yugo Communist Army (Croatian Information Centre, 1991)
Na plakatu, C/B fotografija skulpture Krista na križu s oštećenjima od metaka. Uz donji rub plakata niz fotografija različitih ratnih prizora