Šeherezada : Nikolaj Rimski - Korsakov, multimedijski glazbeni spektakl (KD Vatroslava Lisinskog, 2010)
Žuti plakat sa naslovom crvene boje koji je smješten uz desni rub plakata. Uz gornji i lijevi rub plakata potezi kistom različitih boja i usmjerenja