Giusepe Verdi: Moć sudbine : Koncertna izvedba odlomaka opere : Zagrebački simfoničari RTZ, Zbor RTZ.. - Stojić, Mirko (Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 1978)
Ružičasto-srebrni plakat s naizmjence ružičastom ili srebrnom tipografijom; informacije te fotomontaža Verdijeva portreta u gornjem desnom uglu plakata.