SR Srbija : Ciklus "U susret XI kongresu SKJ" susret kultura naroda i narodnosti Jugoslavije - Stojić, Mirko (Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 1978)
Sivi plakat sa crvenom i plavom tipografijom. U donjem dijelu plakata bijela traka ispunjena nizom crvenih petokraka. Na podlozi, ispod tekstualnog dijela plakata naziru se obrisi Jugoslavije bijelom linijom sa SR Srbijom obilježenom bijelom površinom