Vojni orkestar Zagreb : uz proslavu 35-godišnjice rada ansambla - Stojić, Mirko (Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 1980)
Raspored koncerata i imena sudionika crnom tipografijom na poljima žute i crvene boje. Naslov istaknut crvenom bojom na bijeloj podlozi, uz gornji rub plakata.