Krleža u baladi i popjevci : u čast 85. godišnjice života pjesnika : kompozicije Milana Arka - Stojić, Mirko (Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 1978)
Tekstualni dio s podacima o naslovu te imenima sudionika, uokviren je prikazima anđela, ukrašenih stupova, satira ili zakrabuljenih likova