Indexi - Stojić, Mirko (Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 1978)
Plakat sa otisnutom fotografijom članova grupe Index koja zauzima dvije gornje trećine plakata. U najdonjoj trećini otisnut dio gornje fotografije okrenut naopako