Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo (Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo, 2022)
Web-stranice udruge čiji cilj je promicanja ravnopravnog roditeljstva, zaštita prava djeteta na cjelovitu obitelj, bez obzira na to žive li roditelji zajedno ili ne.