Festival soli : Salt festival (Festival soli, 2022)
Web-stranice multimedijalnog događaja bogatog programa: od gastronomskih i enoloških događanja, do prezentacija tradicijskih obrta i proizvoda, radionica za najmlađe na temu soli, te koncerata folklora i popularne glazbe.