Conference on Information and Intelligent Systems - Conference on Information and Intelligent Systems (Zagreb) (Zagreb : Faculty of Organization and Informatics, 2021)
Web-stranice međunarodne konferencije čiji je cilj biti veza između istraživača i stručnjaka uključenih u istraživanje i razvoj u području informacijskih i inteligentnih sustava i srodnih područja.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 21.10.2022.)
Keywords: Informacijski sustavi -- Kongresi; Inteligentni kontrolni sustavi -- Kongresi