Mreža dizajnerskog sjećanja ([s. n], 2018)
Web-stranice zamišljene kao online arhiv posvećen dizajnerskom nasljeđu, baziran na prijašnjim i tekućim istraživanjima povijesti i suvremenosti hrvatskog dizajna, primijenjene umjetnosti i svakodnevnog života.