Samo za trenutak sreće možete postati vlasnikom Vespe "Yamaha" u Caffe baru "Eden" (Caffe bar Eden, 1993)
Na bijeloj podlozi plakata, plava tipografija te ilustrirani prikaz aparata za sreću i vespe u zelenoj boji