HNK Cibalia, Vinkovci - NK Croatia, Zagreb : Prva hrvatska nogometna liga ([s. n.], 1994)
Zeleni plakat s nazivom dvaju klubova plavom tipografijom. U središtu plakata ilustrirani prikaz nogometne lopte. Uz donji rub plakata nabrojani različiti zgoditci tombole jer "svaka ulaznica je i tombola"