Tradicionalni košarkaški turnir Delnice '75 : u čast 30. obljetnice oslobođenja, Dana mladosti i 30. obljetnice K.K. Industromontaža Zagreb - Zmaić, Zvonimir; Buva, Ferdo ([s. n.], 1975)
Zeleni plakat sa smeđom tipografijom te fotografijom trojice košarkaša. Informacije o rasporedu utakmica te uz lijevi rub plakata logotipovi sponzora.