37. prvenstvo SR Hrvatske u veslanju : u čast Dana borca i 70 godina postojanja i rada kluba 1912/'82 (VK "Vukovar", 1982)
Tipografski riješen plakat u bijeloj i dvije vrste plave boje. Uz donji rub plakata logotipovi brojnih sponzora prvenstva