Frazeološki rječnik hrvatskoga jezika : izvorno elektronički, korpusom vođen frazeološki rječnik hrvatskoga jezika u otvorenom pristupu - Filipović Petrović, Ivana (Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zavod za lingvistička istraživanja, 2020)
Web-stranice mrežnog frazeološkog rječnika hrvatskoga jezika u otvorenom pristupu, čija je osnovna namjena omogućiti pristup suvremenom hrvatskom frazeološkom fondu velikom broju korisnika i istraživača.