Kulturosfera : Udruga za promicanje kulture i umjetnosti i kulturnu suradnju u regiji (Kulturosfera, 2022)
Web-stranice ciljevi Udruge su prije svega promicanje hrvatskih kulturnih vrijednosti u zemlji i inozemstvu. Poseban je naglasak na promicanju kulture i umjetnosti, kulturnoj suradnji u regiji, te razmjeni kulturnih dobara sa zemljama u regiji.