XIX splitsko ljeto : Dani opere, drame i baleta - Straža, Vladimir; Garbin, Ljubomir (Dalmacija koncert, 1973)
Ljubičasta tipografija naslova te fotografija ansambla na pozornici u ružičasto-crvenim tonovima