Dani kajkavske riječi Zlatar 73 : Auto Rally : Tragovima hrvatsko - slovenske Seljačke bune ([s. n.], 1973)
Bijeli plakat sa žutim pravokutnikom u središnjem dijelu. Iznad i ispod pravokutnika istaknut naziv te podaci o događanju plavom tipografijom