Dani kajkavske riječi - Zlatar 73 : Kajkavska noć : revija popevki, humora, iznenađenja i nagrada i .. ([s. n.], 1973)
Bijeli plakat sa smeđom tipografijom te likovnim, drvoreznim prikazom seljaka s blagom u pejzažu, uz lijevi rub plakata.