IV susreti : Radničko kulturno stvaralaštvo : Izložba izuma i tehničkih inovacija (Vijeće saveza sindikata Htrvatske, 1973)
Plakat oker boje na kojem je unutar narančastog kruga prikazan splet različitih predmeta. Prema lijevom rubu plakata kompozicija trokuta narančaste boje