Susret omladine Kumrovec '73 (Gradska konferencija SOH, 1973)
Uz gornji rub plakata naziv manifestacije i informacije o različitim događanjima tijekom manifestacije (kulturna, sportska i dr.) U tri donje trećine plakata prikaz žutog kruga unutar pravokuitnika različitih boja