Lado : Folklorni ansambl Hrvatske, Zagreb - Straža, Vladimir (Lado, 1973)
Plakatom dominira C/B fotografiran prikaz dviju žena u narodnoj nošnji. Tipografija je riješena u zelenoj boji na crnoj podlozi plakata