Značka fiskulturnika dokaz spremnosti fiskulturnika Jugoslavije za izgradnju i odbranu otadžbine ([s. n.], 1948)
U središtu plakata ilustrirani prikaz dvojice trkača. U g. l. uglu plakata prikaz značke s patokrakom unutar koje je prikaz atlete. Crvena i crna tipografija na zelenoj podlozi plakata