Nedelja tehnike : od 5 do 12 juna ([s. n.], 1949)
Uz prikaze motora, borodova, aviona, traktora Titov citat u gornjem desnom uglu plakata "Izgraditi socijalizam znači stvoriti tehniku i ovladati njome"