Tito-Partija-Zagreb 1927-1937 (Arhiv Hrvatske, 1977)
U podlozi plakata Titov portret s naočalama u crveno-crnom kontrastu te spomenik povodom osnivačkog kongresa KP 1937 godine srebrne boje. Tipografija naslova bijelom bojom