Živio IV kongres NO Crne Gore - Prijić, Aleksandar ([s. n.], 1949)
Prikaz mladića i djevojke ispred dviju velikih zastava sa simbolima srpa, čekića te zvijezde, s ukomponiranim naslovom. Djevojka u ruci drži knjigu naziva V kongres KPJ