Osijek (2022)
Zbirka okuplja sadržaje vezane uz grad Osijek s ciljem predstavljanja i osiguranja dugoročnog pristupa zavičajnoj građi koja se nalazi isključivo na webu i na taj način upotpunjava i popularizira zavičajni fond pojedine knjižnice.