Živio II Saveza ratnih vojnih invalida Crne Gore - Prijić, Aleksandar ([s. n.], 1949)
Ilustrirani prikaz tvornice, naselja, žitnog polja te gradilišta sa pojedinim radnicima - invalidima. U gornjoj polovici plakata grb s prikazom muškarca bez lijeve noge, s čekićem u visoko uzdignutoj ruci.