Signal se nije ugasio! : sovjetski film ([s. n.], 1946)
Bijeli plakat sa četiti C/B fotografije glumaca iz pojedinih filmskih scena, uz desni rub plakata. Na lijevoj polovici plakata nalazi se tekstualni dio koji osim naslova, mjesta održavanja projekcije (Kino Central) uključuje dijelom i sadržaj filma