Slet partizana Hrvatske : Zagreb, 18. - 20. VI 1954. ([s. n.], 1954)
Plakat smeđe podloge sa prikazom muškarca u pokretu, s bombom u ruci te siluete partizana s puškom u ruci. Naslov je smješten uz donji rub plakata