Jugoslavija : maja 1949, domaći dokumentarni film (Zvezda film, 1949)
Na crvenoj podlozi, uz lijevi rub plakata, isječak filmske trake s prikazanim radničkim uspjesima petogodišnjeg plana. Film nastao u sklopu obilježavanja proslave naroda Jugoslavije, rođendana Josipa Broza Tita