Pakao ispod ništice = "Hell Below Zero" (Croatia film, 1955)
Ilustrirani prikaz kapetana broda i mlade djevojke. Ispred njih muškarac zamahuje predmetom nalik čekiću. U zadnjem planu prikaz broda kitolovca, kita i antarktičkih ledenih bregova