Odgovor gospodina Rajmunda Poincaré-a, člana Francuske akademije na govor gospodina maršala Foch-a, izrečen u sjednici od 5. veljače 1920. - Poincaré, Raymond ([s. n.], 1920)
Govor u povodu primanja maršala Focha u Akademiju, u kojem su istaknute maršalove zasluge u prvom svjetskom ratu.