Pojedinačno i momčadsko prvenstvo u plivanju FNRJ (PK Mladost, 1953)
Plakat plave podloge sa ilustriranim prikazom ribe i žabe koje love jedna drugu za rep i nogu. Uz lijevi rub plakata ilustrirani, panoramski prikazi različitih gradova