Nina Čirakadze, klavir SSSR - Straža, Vladimir (Split : Dalmacijakoncert, 1972)
Plakat je riješen u svijetlo plavom tonu - crnom kontrastu boja; uz gornji rub plakata reproducirana grafika s detaljem Dioklecijanove palače u Splitu prikazane s morske strane
Keywords: Koncertni plakati; Serigrafija