Svečani koncert komornog orkestra "Ivan Lukačić" u čast Dana republike - Straža, Vladimir (Koncertna direkcija, 1972)
Crveni plakat s bijelom tipografijom i reproduciranom grafikom s prikazom dijela Dioklecijanove palače prikazane s mora