Koncertna direkcija Zagreb objavljuje sezonu 1972-73 : Solistički i komorni koncerti u pretplati (Radio televizija Zagreb, 1972)
Žuti plakat s bijelom tipografijom. U podlozi detalj sa stare grafike Zagreba prenesen u žuto - bijelom kontrastu. Tekstualni dio plakata navodi repertoar i izvođače