Đurđevački pijesci : Hrvatska Sahara (Turistička zajednica grada Đurđevca, 2015)
Web-stranica projekta čiju okosnicu čini ulaganje u održivo korištenje Posebnog geografsko–botaničkog rezervata Đurđevački pijesci, s ciljem doprinosa održivom društveno–gospodarskom razvoju grada Đurđevca, ali i čitave Koprivničko-križevačke županije.