Koncertna direkcija Zagreb objavljuje sezonu 1972 - 1973 : Solistički i komorni koncerti u pretplati - Straža, Vladimir (Koncertna direkcija, 1972)
Žuti plakat sa smeđom tipografijom. Na plakatu popis sudionika majstorskog ciklusa te komorne glazbe