U povodu proslave 360 godišnjice Hrvatskog kazališta : Koncert komornog orkestra "Ivan Lukačić", Split : Prigodom održavanja svečane akademije - Straža, Vladimir (Dalmacija koncert, 1972)
Plavi plakat s bijelom tipografijom i reproduciranom grafikom s prikazom dijela Dioklecijanove palače prikazane s mora, smještene uz gornji rub plakata