Utjecaj Nuklearne elektrane Krško na rijeku Savu (Centar za kulturu, 1984)
Bijeli plakat obrubljen zelenim rubom sa tipografijom zelene boje. U gornjem dijelu plakata prikaz triju cvjetova zelenim linijama