|
|
|
|
| LEADER |
01263nam a2200373 u 4500 |
| 001 |
ZAG01000550339 |
| 003 |
HR-ZaZAG |
| 005 |
20130116130429.0 |
| 008 |
121127s2011 ci af r 001 0dhrv d |
| 035 |
|
|
|a (HR-ZaZAG)000550339
|
| 040 |
|
|
|a HR-ZaPBF
|b hrv
|c HR-ZaPBF
|e ppiak
|
| 100 |
1 |
|
|a Ranogajec, Ana,
|c doktor znanosti-nutricionizam
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva Hrvatske na intenzitet umami okusa = The impact of protein essay of wild growing mushrooms from Croatia on umami taste intensity :
|b doktorska disertacija /
|c Ana Ranogajec ; voditelj dr. S. Beluhan i dr. Z. Šmit.
|
| 260 |
|
|
|a Zagreb :
|b [s.n.],
|c 2011.
|
| 300 |
|
|
|a 151 str. :
|b ilustr. ;
|c 30 cm +
|e CD ROM
|
| 500 |
|
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet
|
| 500 |
|
|
|a Prehrambena tehnologija
|
| 500 |
|
|
|a Nutricionizam
|
| 500 |
|
|
|a Datum obrane: 2011.
|
| 504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 137-143
|
| 504 |
|
|
|a Kazalo
|
| 653 |
|
|
|a aminokiseline
|
| 653 |
|
|
|a ekvivalent umami koncentracije
|
| 653 |
|
|
|a gljive
|
| 653 |
|
|
|a 5-mononukleotidi
|
| 653 |
|
|
|a nukleozidi
|
| 653 |
|
|
|a proteini
|
| 700 |
1 |
|
|a Beluhan, Sunčica
|
| 700 |
1 |
|
|a Šmit, Zdenko
|
| OWN |
|
|
|a PBF
|
| 876 |
|
|
|a 25D/11
|
| 886 |
0 |
|
|2 unimarc
|