Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva Hrvatske na intenzitet umami okusa = The impact of protein essay of wild growing mushrooms from Croatia on umami taste intensity

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/pbf.ZAG01000550339/Details
Glavni autor: Ranogajec, Ana, doktor znanosti-nutricionizam (-)
Ostali autori: Beluhan, Sunčica (-), Šmit, Zdenko
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : [s.n.], 2011.
Predmet:
LEADER 01263nam a2200373 u 4500
001 ZAG01000550339
003 HR-ZaZAG
005 20130116130429.0
008 121127s2011 ci af r 001 0dhrv d
035 |a (HR-ZaZAG)000550339 
040 |a HR-ZaPBF  |b hrv  |c HR-ZaPBF  |e ppiak 
100 1 |a Ranogajec, Ana,  |c doktor znanosti-nutricionizam 
245 1 0 |a Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva Hrvatske na intenzitet umami okusa = The impact of protein essay of wild growing mushrooms from Croatia on umami taste intensity :  |b doktorska disertacija /  |c Ana Ranogajec ; voditelj dr. S. Beluhan i dr. Z. Šmit. 
260 |a Zagreb :  |b [s.n.],  |c 2011. 
300 |a 151 str. :  |b ilustr. ;  |c 30 cm +  |e CD ROM 
500 |a Prehrambeno-biotehnološki fakultet 
500 |a Prehrambena tehnologija 
500 |a Nutricionizam 
500 |a Datum obrane: 2011. 
504 |a Bibliografija: str. 137-143 
504 |a Kazalo 
653 |a aminokiseline 
653 |a ekvivalent umami koncentracije 
653 |a gljive 
653 |a 5-mononukleotidi 
653 |a nukleozidi 
653 |a proteini 
700 1 |a Beluhan, Sunčica 
700 1 |a Šmit, Zdenko 
OWN |a PBF 
876 |a 25D/11 
886 0 |2 unimarc