Statistička teorija i primjena - Pavlić, Ivo (Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu, 1971)
1. Kombinatorika ; 2. Vjerojatnost ; 3. Empiričke distribucije ; 4. Slučajne varijable ; 5. Višedimenzionalne slučajne varijable ; 6. Osnovi teorije uzoraka, procjene ; 7. Statistički testovi ; 8. Korelacija ; 9. Osnovni pojmovi teorije informacija