Riješeni zadaci iz elektrostatike i magnetostatike - Labinac, Velimir (Udžbenici Sveučilišta u Rijeci = Manualia Universitatis studiorum Fluminensis, 2003)
1. Uvod u elektrostatiku ; 2. Rubni uvjeti u elektrostatici: I ; 3. Rubni uvjeti u elektrostatici: II ; 4. Multipoli, elektrostatika u makroskopskim sredstvima, dieleketrici ; 5. Magnetostatika