Predavanja iz nauke o elektricitetu - Paić, Mladen, fizičar (Sveučilište u Zagrebu, 1967)
1. Elektrostatika ; 2. Elektrodinamika ; 3. Elektromagnetizam ; 4. Izmjenične struje ; 5. Djelovanje magnetskog polja na tvar ; 6. Još o nekim mjernim instrumentima električnih veličina ; 7. Još o električnim generatorima i motorima ; 8. Fizičke osnove elektroakustike ; 9. Maxwellove jednadžbe ; 10. Elektromagnetski valovi