Matematički priručnik - Bronštejn, Il'ja Nikolaevič (Golden marketing - Tehnička knjiga, 2004)
Sadržaj: 1. Aritmetika ; 2. Funkcije i njihovi grafovi ; 3. Geometrija ; 4. Linearna algebra ; 5. Algebra i diskretna matematika ; 6. Diferencijalni račun ; 7. Beskonačni redovi ; 8. Integralni račun ; 9. Diferencijalne jednadžbe ; 10. Račun varijacija ; 11. Linearne integralne jednadžbe ; 12. Funkcionalna analiza ; 13. Vektorska analiza i teorija polja ; 14. Teorija funkcija ; 15. Integralne transformacije ; 16. Račun vjerojatnosti i matematička statistika ; 17. Dinamički sustavi i kaos ; 18. Optimizacija ; 19. Numerička matematika ; 20. Sustavi za kompjutorsku algebru ; 21. Tablice