Topografske karte na području Hrvatske - Frangeš, Stanislav; Ćosić, Stjepan; Alilović, Mirko; Landek, Ivan (Republika Hrvatska - Državna geodetska uprava, 2012)
Sadržaj: 1. Uvod; 2. Topografske karte hrvatskih zemalja do početka 20. stoljeća; 3. Topografske karte područja Hrvatske od 1900. do 1945. godine; 4. Topografske karte područja Hrvatske u razdoblju od 1946. do 1990. godine; 5. Topografske karte Republike Hrvatske poslije 1990. godine; 6. Mogućnost nabave topografskih karata u Republici Hrvatskoj