Karakteristike hrvatske nacionalne i međunarodne znanstvene produkcije u društveno-humanističkim znanostima i umjetničkom području za razdoblje 1991-2005 - Jokić, Maja (Array, 2012)
Sadržaj: 1. Uvod ; 2. Izvori podataka za scientometrijska istraživanja ; 3. Uzorak i metodološki pristup ; 4. Rezultati i interpretacija za sva područja ; 5. Rezultati i interpretacija: Društvene znanosti ; 6. Rezultati i interpretacija: Humanističke znanosti ; 7. Rezultati i interpretacija: Umjetničko područje ; 8. Zaključak ; 9. Literatura