Teorija neobrazovanosti : zablude društva znanja - Liessmann, Konrad Paul (Jesenski i Turk, 2008)
Sadržaj: 1. Tko hoće biti milijunaš ili: Sve što se mora znati ; 2. Što zna društvo znanja? ; 3. Obrazovanje, poluobrazovanost, neobrazovanost ; 4. PISA: Ludilo rangliste ; 5. Koliko teži znanje? ; 6. Bologna: Praznina europskog visokoškolskog prostora ; 7. Elitno obrazovanje i protuprosvjetiteljstvo ; 8. Ispod crte: Vrijednost znanja ; 9. Dosta je reforme obrazovanja!